actemium logo

Actemium kiest voor teamontwikkeling

In organisaties met zoveel verschillende mensen is communicatie een uitdaging. Hoe krijg je een team in beweging, gemotiveerd en alle neuzen dezelfde kant op?

Vorige week stond ik voor een groep getalenteerde en professionele mannen (en 1 dame) van Actemium Nederland die ik mocht begeleiden in hun weg naar een proactiever, gemotiveerder team. Wat een mooie opdracht!

Want hoe verander je gedrag in een team op het gebied van motivatie? Wat motiveert een team om in beweging te komen en te blijven?

Hoe zien zij zichzelf, hoe wil de organisatie hen zien en wat hebben ze allen nodig om aan die verwachtingen te voldoen?

Door individueel en in de groep weer op een andere manier het gesprek aan te gaan, ontstaat er meer begrip, meer samenwerking en meer proactiviteit.

Zo gingen we aan de slag met een doel, werden praktijkcasussen besproken en was er ruimte om te klagen maar nog veel meer om nieuwe ideeën en oplossingen te brengen.

Een geslaagde dag waar ik met veel plezier en trots op terugkijk!

Bedankt Roy Sallet voor deze mooie opdracht, op naar een mooie samenwerking!

Geschreven door Esther Marks
Gedragstrainer & eigenaar EMTC

Als gedragstrainer verander ik gedrag door het lichaam te laten doen wat het verstand al weet. Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door zelfontwikkeling. Verander je gedrag en de hele wereld om je heen verandert mee. Ik volgde een opleiding International Business, maar kwam er al snel achter dat het bedrijfsleven me vooral fascineerde door de mens erachter.

MEER OVER ESTHER »

Recent artikel:

Uitstelgedrag klok
Blog
Esther Marks

Uitstelgedrag

Al zolang ik me kan herinneren heb ik tijd nodig om op te staan ’s ochtends. Even wakker worden. Ik wil vooral niet hoeven praten

Verder lezen »

Gerelateerde blogs

Uitstelgedrag klok
Blog
Esther Marks

Uitstelgedrag

Al zolang ik me kan herinneren heb ik tijd nodig om op te staan ’s ochtends. Even wakker worden. Ik wil vooral niet hoeven praten

Lees verder »

Contact

Kennismaken met EMTC? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met jou op.

Direct bellen kan natuurlijk ook:
06 -189 47 433