EMTC Coaching Middelburg

Coaching Middelburg – direct resultaat

Op zoek naar coaching in Middelburg? Bij EMTC zijn we gespecialiseerd in team trainingen en individuele coaching trajecten. EMTC is gevestigd in Middelburg. (in het gebouw van Healthclub Zeeland Gezond te Middelburg, tegenover de moskee). Onze methode staat bekend als doeltreffend, snel / kort, to the point, met fysieke oefeningen (en soms confronterend!).

Ons coaching traject is kort en bondig, vaak zijn meer dan 4 coaching sessies niet nodig!

Loop je ergens vast in je leven op welk gebied dan ook dan biedt ons coaching traject van vier sessies een uitkomst. De coaching sessies duren ca. 1.5 uur en bevatten praktische (fysieke) oefeningen gecombineerd met theorie en gerelateerd aan praktijksituaties waar je mee te maken hebt. Heel praktisch dus, zodat je het direct in je leven kunt verweven en de nieuwe kennis en inzichten die je leert direct kunt toepassen.

Het grote voordeel van ons coaching traject is de korte doorlooptijd

Wij zijn gespecialiseerd in het ‘direct’ helpen van cliënten. Er zijn geen wekenlange gesprekken nodig om tot de kern te komen. Daarnaast is er een hele korte wachttijd van maximaal drie weken.

Hoe gaan we te werk?

Via het contactformulier kun je een (telefonisch) kennismakingsgesprek aanvragen. Binnen 48 uur wordt je teruggebeld en bespreken we kort jouw situatie en hoe we jou kunnen helpen. Als je hier een goed gevoel bij hebt starten we jouw traject aan de hand van onze methode, die we toepassen op jouw persoonlijke situatie. Keer op keer heeft onze compacte trainingsmethode zijn succes bewezen.

Zoek je coaching in Middelburg en heb je geen behoefte aan ellenlange coaching trajecten? Wil je snel vooruitgang boeken zowel in je jouw persoonlijke ontwikkeling als in alle facetten van je leven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Coaching in Middelburg nodig?

Kennismakingsgesprek aanvragen

Gerelateerde artikelen:

Uitstelgedrag klok
breinkennis

Uitstelgedrag

Al zolang ik me kan herinneren heb ik tijd nodig om op te staan ’s ochtends. Even wakker worden. Ik wil vooral niet hoeven praten

Verder lezen »
Contact opnemen of aanmelden?

Kennismaken met EMTC, aanmelden of informatie aanvragen? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met jou op.

Direct bellen kan natuurlijk ook:
06 -189 47 433

Client aanmeldformulier