Humany methode Logo

De Humany methode

We trainen op basis van de Humany methode, welke gebleken is uiterst effectief te zijn en na 1 training al zichtbaar effect heeft.

We leren mensen grenzen stellen

Zodra je bewijsdrang en prestatiedrang zichtbaar worden leer je vanuit je kern te handelen en non-verbaal gedrag van anderen te herkennen.

We laten je stoppen met vechten

Door vanuit overleven terug naar leven te gaan. Niet te leven vanuit angst, maar vanuit kracht. Het lichaam geeft antwoord op alle vragen die je hebt, zolang je maar wil luisteren. We leren je te accepteren dat je niet overal invloed op hebt.

Je leert minder beïnvloed te raken door je omgeving

Je omgeving heeft een enorme impact op jouw leven. We leren hoe je op een afstand kunt kijken naar je omgeving. Je sociaal-betrokkenheidssysteem wordt getraind om te leren hoe je respectvol kunt communiceren, zonder je eigen grenzen voorbij te gaan.

Je leert doelen te stellen

Je leert dat weerstand erbij hoort om een doel te behalen. Je voelt de fysieke zwaarte die hoort bij het behalen van een doel en wat je allemaal tegen kan houden en we helpen je oplossingen te vinden daarvoor. Zodat je na de trainingen ook zonder ons die kracht behoudt om je leven te leiden op jouw manier.

Contact

Kennismaken met EMTC? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met jou op.

Direct bellen kan natuurlijk ook:
06 -189 47 433