Team Training SVRZ op het Nolle strand in Vlissingen

Training voor een gezonde werk- en leefomgeving

Training voor individuen, teams en organisaties. EMTC geeft training aan mensen, zowel zakelijk als in de gezinssfeer. In alle branches en van elke komaf. Van CEO’s van grote organisaties tot kinderen in gezinnen, voor ons telt elk mens. We trainen mensen zodat zij zelfstandig een gezondere (werk) omgeving en leefstijl kunnen ontwikkelen.

EMTC geeft individuele trainingen en teamtrainingen, zowel op onze eigen locatie in Middelburg als in-company of op een locatie naar wens.

De team training die wij aan bedrijven geven zijn maatwerk en worden afgestemd op de problemen van de organisatie en de behoeftes van het team.

De training die we bieden in individuele trajecten zijn in de basis onze 4 oefeningen uit de EMTC methode.

In company training

Heb je de wens om bij jullie op locatie de training te laten verlopen, dan kan dit worden afgestemd.

Individuele training

Individuele training start altijd met een traject van 4 sessies/oefeningen van 1.5 uur per sessie. Is er na één traject van vier oefeningen nog behoefte aan meer training (en coaching) dan kan dit op maat afgestemd worden.

Team training

We werken voor verschillende organisaties die te maken hebben met teams waarbij de onderlinge samenwerking, communicatie en sfeer verbetert dient te worden. We werken voor zowel kleine als grote organisaties en geven training aan groepen tot ca 35 mensen.

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd
Download de EMTC brochure