Evelyn Schoe - Inspire & Result, tijdens de EMTC presentatiedag

Training: Effectief communiceren

Deze open training gaat over effectiever leren communiceren op de werkvloer. Je leert o.a. over communicatiestijlen en ga je je praktisch aan de slag met dialogen en rollenspellen. De training wordt gegeven door trainer Evelyn Schoe.

Dit ga je leren:

In deze training Effectief Communiceren ga je aan de slag met communicatie- en gedrag stijlen alsmede met het effectief geven en ontvangen van feedback.

Je leert de kracht per communicatiestijl en hoe ze effectief in te zetten!

Je leert de valkuilen per communicatiestijl en hoe ze te voorkomen en anders te benaderen.

Een betere werksfeer en betere resultaten te realiseren Je krijgt meer inzicht in je collega’s en hun manier van communiceren. Hoe je ze het beste kunt benaderen en hoe juist niet!

Je leert het belang van feedback geven en het leren geven en ontvangen van feedback op een effectieve manier.

Ook ontdek je de stappen van opbouwend feedback geven, voor constructievere communicatie

Dit ga je doen:

De communicatiestijlentest: Hiermee kom je achter je eigen communicatiestijl en ontdek je jouw krachten en zwaktes binnen communicatie. Op welk punt is er werk aan de winkel?

Je gaat met de opgebouwde kennis over communicatiestijlen meteen aan de slag in een rollenspel met de trainer zodat je meteen kunt oefenen met de stijl waarmee je moeilijk communiceert.

Verder oefen je met feedback geven en ontvangen aan de hand van een praktijksituatie waar jij regelmatig tegenaan loopt.

Meld je aan of vraag meer informatie via de website van Evelyn:

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd
Download de EMTC brochure