Marjan van den Dries ademwerk coach EMTCf

Ademtraject

Het ademtraject bij EMTC bestaat uit vier ademsessies waarbij we steeds een stukje dieper komen bij de kern van het probleem. Dit kan zijn: burn-out, spanning, stress, fysieke klachten, mentale/ emotionele klachten, moeilijk grenzen aan geven, verwijderd van jezelf zijn, slaapproblemen, trauma, enz. Als het probleem zichtbaar is komt er ruimte om te werken aan een oplossingsgerichte aanpak.

Uitgevoerd door trainer en ademcoach: Marjan van den Dries 

Algemene informatie

De ademtechniek die ik gebruik is de verbonden adem. Het woord zegt het al, je verbindt de inademing met de uitademing. Tijdens de sessie adem je grote hoeveelheden zuurstof in, waardoor gesloten ademhalingsgebieden zich openen. Je voert tot diep in je cellen zuurstof aan. In je cellen ligt veel opgeslagen, denk aan spanning, stress, trauma, enz. 

Wat doet verbonden ademhaling?

Door de grote hoeveelheid zuurstof kunnen de opgeslagen blokkades vrijkomen. In dit traject leer ik je in 4 ademsessies van 1,5 uur het ademen te integreren, zodat je dit ook toe kunt passen op momenten dat je het nodig hebt. 

Je maakt een diepe innerlijke reis naar binnen waar je blokkades op gaat ruimen en steeds dichter bij jezelf komt. Je zal steeds meer ruimte in jezelf gaan ervaren. Ik begeleid jou door de ademsessie heen en werk hierbij met drukpunten.

Tijdens de ademsessies kun je 3 niveaus van impact ervaren:

Ademsessies hebben impact op verschillende niveau’s van gezondheid, namelijk:

1: Fysieke impact van een ademsessie: Op dit niveau doorbreek je beperkte ademhalingspatronen en leer je effectiever en gemakkelijker te ademen. Dit resulteert in meer energie en versterkt het herstellend vermogen van je lichaam.

2. Mentale impact van een ademsessie: Op dit niveau worden mentale en emotionele blokkades aangepakt. Overtuigingen die tot op celniveau zijn vastgezet en zijn overgenomen vanuit het verleden, worden losgemaakt.

3. Impact op bewustzijn, persoonlijke groei en ontwikkeling door de ademsessie: Op dit niveau kom je in contact met je ware kern. Nieuwe, neutrale paden worden aangelegd in jouw systeem, waardoor je verbinding maakt met jezelf.

Met het ademwerk traject van 4 sessies versnel je jouw persoonlijke ontwikkeling en bevorder je je welzijn. Ben je klaar om aan jezelf en je gezondheid te werken op een dieper niveau?

Interesse in een ademtraject?

Ontdek of een ademtraject wat voor jou kan betekenen. Stuur je contactgegevens naar ons op dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Contact opnemen

Brochure downloaden

Meer details over het effect van ademwerk

Lees het informatieve artikel over ademwerk

Download de ademwerk traject brochure
De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd
De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd
Download de EMTC brochure