The Divine Feminine – workshop intuïtief schilderen voor vrouwen

Ben je benieuwd naar wat je werkelijk drijft en voldoening geeft op een creatieve manier? Dan is deze workshop intuïtief schilderen: The Divine Feminine echt iets voor jou. Ontdek al schilderend jouw inner color! Laat het magisch vrouwelijke in jezelf weer vrijelijk stromen en LEEF. Geen ervaring met of talent voor schilderen? Dat maakt niets uit voor deze workshop!

Intuïtief schilderen gecombineerd met psychotherapie

We jakkeren wat af in onze moderne, door digitale apparaten gedomineerde tijd. Snel, sneller, snelst is het motto. Alles en iedereen wil iets van je, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Voor je het weet ben je alleen nog maar bezig met een eindeloze stroom oppervlakkigheden die zich afspelen in de wereld buiten jouzelf. En dat terwijl juist het contact met je eigen innerlijke, vrouwelijke wijsheid en intuïtie zo belangrijk is. Daar begint immers alles mee. Hoe kan intuïtief schilderen hierbij helpen?

Herontdek je innerlijke wereld met intuïtief schilderen

Een kleurrijk en krachtig instrument voor het opnieuw ontdekken van je innerlijke wereld is de workshop The Divine Feminine voor vrouwen. Onder leiding van de Zeeuwse psychotherapeute en kunstenares Ingrid van der Kuijl creëer je je eigen Inner Color Painting volgens de zogenoemde Art of Allowing: de Kunst van het Toelaten.

ACCEPTATIE = GROEIEN EN BLOEIEN

De kern van de Kunst van het Toelaten is acceptatie: Om als mens vrij en blij te kunnen groeien en bloeien, succesvol te zijn en onze dromen waar te kunnen maken, is het accepteren van wat zich tijdens onze reis door het leven aandient essentieel. Pas als we de mensen, situaties en gebeurtenissen die op onze weg komen zonder oordeel kunnen laten zijn zoals ze zijn, ontstaat er ruimte voor innerlijke ontwikkeling en, als we daarnaar verlangen, verandering. Wezenlijke acceptatie vergt onder andere (zelf)vertrouwen en zelfkennis.

Ben je benieuwd naar wat je werkelijk drijft en voldoening geeft op een creatieve manier?

Dan is THE DIVINE FEMININE echt iets voor jou. Ontdek al schilderend JOUW INNER COLOR. Laat het magisch vrouwelijke in jezelf weer vrijelijk stromen en LEEF.

Geen ervaring met, of talent voor schilderen? Dat maakt niets uit, aarzel niet en meld je aan voor deze Reis naar Jezelf in Acrylverf.

Aanmelden voor de workshop

Reageren op dit bericht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd
Download de EMTC brochure