Verbonden ademhaling workshop

Workshop: Ademcirkel – verbonden ademhaling

Workshop: Ademcirkel in de Verbonden Ademhaling
Uitgevoerd door: trainer Marjan van den Dries
Workshop beschikbaarheid: 30-6-2023 – tot: 30-9-2023
Categorie: Workshop, Teambuilding, Verbinding
Kosten: €49 excl. btw p.p.

In deze workshop word je meegenomen in een ademsessie in de ‘Verbonden Ademhaling’. Met verbonden ademhaling verbinden we de inademing aan de uitademing zonder tussenpozen. Hierdoor bouwt er meer zuurstof op in jouw systeem dan normaal, wat helpt bij het loskomen van spanningen, emoties, angst of oud zeer.

Verbonden ademen ligt dichtbij onze oorsprong 

In ons leven slaan we heel veel spanning, stress, emoties en trauma’s op in ons systeem (lichaam & geest). We vergeten ons systeem alleen weer te ontdoen van deze belastende lading.

Als dieren bijvoorbeeld iets spannends meemaken dan schudden ze dit letterlijk van zich af. Wij mensen doen dat niet automatisch zoals dieren. Wij vinden niet een manier voor ontlading en daardoor krijgen wij een overvol en overbeladen systeem. Verbonden ademhaling helpt bij ontladen.

Ons lichaam geeft op den duur aan dat het systeem vol is en dit uit zich door o.a. lichamelijke klachten, burn-out, angst/paniek aanvallen, depressie, ontploffen of huilen als het iets anders gaat dan je verwacht of gehoopt had.

Meer verbinding tussen lichaam, geest en in de groep tijdens een verbonden adem (groeps)sessie

In deze workshop gaan we 45 minuten ademen in de verbonden adem. Hierdoor haal je meer zuurstof binnen dan normaal. De zuurstof komt tot diep in de cellen waar de spanning, stress, emoties en trauma zich hebben opgeslagen en dit begint zich los te trillen en is klaar om afgevoerd te worden door het lichaam.

In deze sessie begeleid ik jullie door middel van muziek, drukpunten aanraken en coach ik je door de 45 min heen.

Na 45 min gaan we rustig over in de eigen ademhaling en liggen we nog 20 minuten na om te ervaren wat de verbonden adem met je heeft gedaan.

Ademen in een groep kan je veel brengen. De energie van een groep werkt verbindend en is heel krachtig. Binnen de groep maak je je eigen ademreis.

Voordelen van ademen in de verbonden adem:

  • Meer energie
  • Loslaten van stress en spanningen
  • Helpt tegen angst en depressie
  • Beter slapen
  • Verbetert je immuunsysteem
  • Ontgiftend
  • Geeft nieuwe inzichten en ruimte
  • Brengt verbinding in de groep (teambuilding)
Contact opnemen of aanmelden?

Kennismaken met EMTC, aanmelden of informatie aanvragen? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met jou op.

Direct bellen kan natuurlijk ook:
06 -189 47 433

Wordt jij onze nieuwe trainer?

Download de EMTC brochure
De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd