Evelyn Schoe

Evelyn Schoe

Evelyn Schoe van Inspire & Result verzorgt communicatietrainingen en doet ACT® metingen met bijbehorende coachingstrajecten. Met regelmaat werkt ze samen met EMTC door haar individuele trainingen maar ook in groepsverband zetten ze samen veel moois op

Evelyn: “Wil je ook je gesprekspartner (collega, klant, partner) effectief en verbindend benaderen? Dan is het belangrijk dat je de geheimen kent achter de verschillen in communicatie- en karakterstijlen. Dat je ze kunt herkennen en ook effectief kunt benaderen. Verbindend communiceren gaat niet alleen over hoe contact te maken met de ander maar ook vooral over contact maken met jezelf.

Om goede relaties aan te gaan moet je eerst een goede relatie hebben met jezelf; dus zelfbewustzijn. Hoe geef je nu die collega opbouwende feedback en hoe presenteer jij jezelf krachtig en authentiek. Heb je hiervoor de sleutels in handen dan ontstaat er echte verbinding, waardoor je veel succesvoller wordt in samenwerking, verkoop, relatie etc. Hoe, dat leer je in mijn communicatietrainingen.

Hoe is Esther als opleider en opdrachtgever?

Wat heb je aan de opleiding tot nu toe gehad?

Hoe ervaar je de begeleiding van EMTC?

In hoeverre heeft de opleiding jouw leven beïnvloed?

Krijg je genoeg werk via EMTC na het behalen van je certificaat?

Zou jij de opleiding tot gedragstrainer aanbevelen aan anderen?

Interesse in de opleiding tot gedragstrainer / doorbraakcoach?

Evelyn Schoe
Contact opnemen of aanmelden?

Kennismaken met EMTC, aanmelden of informatie aanvragen? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met jou op.

Direct bellen kan natuurlijk ook:
06 -189 47 433

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd

Client aanmeldformulier