Evelyn Schoe

Evelyn Schoe

Evelyn Schoe van Inspire & Result verzorgt voor ons communicatietrainingen, geeft reflACT© coachingtrajecten en reflACT© metingen (voorheen ACT). Met regelmaat werken we samen met Evelyn. Door haar aanbod aan individuele trainingen en coaching, en haar ruime ervaring in presenteren en organiseren van groepstrainingen, creëren we samen veel moois!

Een ReflACT meting (voorheen ACT) geeft jou direct antwoord op deze vragen

  • Ieder mens is uniek. Wat beweegt jou?
  • Waar liggen jouw talenten en vooral belangrijk, waar word jij écht gelukkig van?
  • Met persoonlijke ontwikkeling word je bewuster van wie je bent, je persoonlijkheid en je drijfveren.

Meer weten over coaching op basis van de reflACT methode of reflACT meting ontdek je hier.

De sleutels van succesvol communiceren (o.a. met jezelf!)

Wist je dat elk mens zijn eigen manier van communiceren heeft? Ondanks dat iedereen op een eigen unieke manier communiceert – zowel met zichzelf als met anderen – hebben mensen 1 dominante stijl van communiceren. Een communicatiestijl noemen we dat. Zodra je inzicht hebt in de vier communicatiestijlen die er zijn en jouw eigen primaire communicatiestijl, vergroot je jouw kans op succes in communicatie direct!

De trainingen van Evelyn Schoe brengen je vooruit en maken communicatie veel interessanter!

Evelyn Schoe: “Wil je ook je gesprekspartner (collega, klant, partner) effectief en verbindend benaderen? Dan is het belangrijk dat je de geheimen kent achter de verschillen in communicatie- en karakterstijlen. Dat je ze kunt herkennen en ook effectief kunt benaderen. Verbindend communiceren gaat niet alleen over hoe contact te maken met de ander maar ook vooral over contact maken met jezelf.”

“Goede (zakelijke) relaties gaan om verbinding”

Om goede relaties aan te gaan moet je eerst een goede relatie hebben met jezelf; dus zelfbewustzijn. Hoe geef je nu die collega opbouwende feedback en hoe presenteer jij jezelf krachtig en authentiek. Heb je hiervoor de sleutels in handen dan ontstaat er echte verbinding, waardoor je veel succesvoller wordt in samenwerking, verkoop, relatie etc. Hoe, dat leer je in mijn communicatietrainingen.

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd
Download de EMTC brochure