Grafiek met effectiviteit van EMTC training methode

Onze methode

Onze methode realiseert gedragsverandering en stimuleert persoonlijke ontwikkeling. We trainen op basis van een maatwerkmethode waarbij fysieke oefeningen centraal staan. De methode is uiterst effectief en geeft na één training al resultaat. In de meeste gevallen is er zelfs maar één traject van vier trainingen nodig.

Je stopt met vechten

Je leert om niet meer te vechten tegen situaties die je niet kunt veranderen. Een acceptatieproces dat zorgt voor innerlijke rust. Je leert in de oefening een nieuw patroon aan, waardoor je de controle krijgt over jezelf en je gemoedstoestand niet meer door onbelangrijke situaties wordt beïnvloed.

Door vanuit overleven terug naar leven te gaan. Niet te leven vanuit angst, maar vanuit kracht. Het lichaam geeft antwoord op alle vragen die je hebt, zolang je maar wil luisteren. We leren je te accepteren dat je niet overal invloed op hebt.

Je leert grenzen stellen

Zodra je bewijsdrang en prestatiedrang zichtbaar worden leer je vanuit je kern te handelen en non-verbaal gedrag van anderen te herkennen.

Je leert minder beïnvloed te raken door je omgeving

Je omgeving heeft een enorme impact op jouw leven. We leren hoe je op een afstand kunt kijken naar je omgeving. Je sociaal-betrokkenheidssysteem wordt getraind om te leren hoe je respectvol kunt communiceren, zonder je eigen grenzen voorbij te gaan.

Je leert doelen te stellen

Wij leren je dat weerstand een natuurlijke reacties is als je je doelen wilt behalen. Je voelt de fysieke zwaarte en je denkt aan wat er allemaal fout kan gaan. Wij helpen jou met het omschakelen van een negatieve mindset naar een positieve mindset. Met als doel dat je na de trainingen je leven kan leiden en je doelen kunt behalen op jouw manier.

Wil je meer weten? Download de EMTC-methode Brochure

Brochure downloaden

Download de EMTC brochure
De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd