Onze methode

We trainen op basis van een maatwerk methode met fysieke oefeningen, welke uiterst effectief is gebleken en na al na 1 training zichtbaar effect heeft.

We laten je stoppen met vechten

Je leert om niet meer te vechten tegen situaties die je niet kunt veranderen. Een acceptatieproces dat zorgt voor innerlijke rust. Je leert in de oefening een nieuw patroon aan waardoor je de controle krijgt over jezelf en je gemoedstoestand niet meer door onbelangrijke situaties wordt beïnvloed.

Door vanuit overleven terug naar leven te gaan. Niet te leven vanuit angst, maar vanuit kracht. Het lichaam geeft antwoord op alle vragen die je hebt, zolang je maar wil luisteren. We leren je te accepteren dat je niet overal invloed op hebt.

We leren mensen grenzen stellen

Zodra je bewijsdrang en prestatiedrang zichtbaar worden leer je vanuit je kern te handelen en non-verbaal gedrag van anderen te herkennen.

Je leert minder beïnvloed te raken door je omgeving

Je omgeving heeft een enorme impact op jouw leven. We leren hoe je op een afstand kunt kijken naar je omgeving. Je sociaal-betrokkenheidssysteem wordt getraind om te leren hoe je respectvol kunt communiceren, zonder je eigen grenzen voorbij te gaan.

Je leert doelen te stellen

Je leert dat weerstand erbij hoort om een doel te behalen. Je voelt de fysieke zwaarte die hoort bij het behalen van een doel en wat je allemaal tegen kan houden en we helpen je oplossingen te vinden daarvoor. Zodat je na de trainingen ook zonder ons die kracht behoudt om je leven te leiden op jouw manier.

Contact opnemen of aanmelden?

Kennismaken met EMTC, aanmelden of informatie aanvragen? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met jou op.

Direct bellen kan natuurlijk ook:
06 -189 47 433

Client aanmeldformulier