Lennard de Rijke

Ik merkte in mijn begeleidingen steeds meer dat de sleutel tot verandering vaak in onbewuste patronen zit. Een bepaald inzicht of een drang tot verandering komt pas tot stand als iemand dit zelf ervaart en voelt in zijn of haar lichaam. Het begint eigenlijk altijd met een plotseling moment van ‘oh dit doe ik dus’.

Wie ben ik?

Ik ben Lennard de Rijke, 42 jaar en vitaliteitscoach. Ik ben een actief mens die houdt van buiten zijn! Daarnaast hou ik van verbinding en ben ik eerlijk. “Walk your talk” is een spreuk die mij op het lijf geschreven is.

Hoe ben ik als Coach?

De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan toeleggen op gedragsverandering. Ik merkte in mijn begeleidingen steeds meer dat de sleutel tot verandering vaak in onbewuste patronen zit. Een bepaald inzicht of een drang tot verandering komt pas tot stand als iemand dit zelf ervaart en voelt in zijn of haar lichaam. Het begint eigenlijk altijd met een plotseling moment van ‘oh dit doe ik dus’.  Als coach/trainer wil ik altijd bezig zijn met het beste in jou naar boven te halen en niet het beste van mezelf in jou proberen te leggen. 

Als coach ben ik nieuwsgierig naar jou als mens, zal ik niet oordelen, ga ik actief met je aan de slag, zal ik je pushen daar waar nodig maar je grenzen respecteren.

Jij als mens staat centraal en ik kan je dus ook niet van tevoren zeggen hoe een traject zal verlopen. Het standaard traject wat we bij EMTC aanbieden geeft jou voldoende inzichten en vaardigheden om patronen te doorbreken, blinde vlekken minder groot te maken en effectiever te worden in jouw leven. Daarnaast en daarna zijn er mogelijkheden genoeg bij mij als coach/trainer maar ook bij andere professionals in mijn netwerk en bij EMTC waar ik je met plezier naar kan doorverwijzen!

Ik kom graag met je in gesprek…

Hoe is Esther als opleider en opdrachtgever?

In het afgelopen jaar heb ik Esther leren kennen als een bevlogen professional met een scherp oog voor de mens achter het gedrag, en met een hart voor deze mens die het nodig heeft om gezien te worden. De opleidingsdagen waren elke maand weer prettige ochtenden waar ik naar uitkeek. Enkele woorden die deze opleidingsdagen goed omschrijven: Betrokkenheid, connectie, praktische vaardigheden, inhoudelijke vakkennis, gezelligheid, stomme vragen bestaan niet…

Wat heb je aan de opleiding tot nu toe gehad?

De aangeleerde vaardigheden zijn ruim bruikbaar. Zodra je het certificaat in handen hebt kun je zelfstandig verandertrajecten gaan verzorgen met de aangeleerde oefeningen. Daarnaast geeft het hele opleidingsjaar vaardigheden en inzichten in gedrag die je kunt gebruiken in coaching en begeleiding en gesprekken.

Hoe ervaar je de begeleiding van EMTC?

De begeleiding van EMTC is prima en op maat. Met vragen kun je altijd terecht bij Esther.

In hoeverre heeft de opleiding jouw leven beïnvloed?

Zodra je het certificaat in handen hebt kun je zelfstandig verandertrajecten gaan verzorgen met de aangeleerde oefeningen. Daarnaast geeft het hele opleidingsjaar vaardigheden en inzichten in gedrag die je kunt gebruiken in coaching en begeleiding en gesprekken.

Krijg je genoeg werk via EMTC na het behalen van je certificaat?

Esther is zelf ook pro actief in het contact en betrokken op jouw ontwikkeling.

Zou jij de opleiding tot gedragstrainer aanbevelen aan anderen?

Ik zou de opleiding zeker aanbevelen aan iedereen die meer wil weten over gedrag, het ontstaan ervan en de mogelijkheden om hier verandering in uit te lokken.

Interesse in de opleiding tot gedragstrainer / doorbraakcoach?

De opleidingsbrochure wordt naar het ingevulde e-mailadres gestuurd
Download de EMTC brochure