EMTC trainer & ademcoach Marjan van den Dries

Marjan van den Dries van Holistic Visions in Goes

Wat mij fascineert is de mens. We zijn allemaal uniek maar toch verschillen we niet heel veel in onze gedragingen en patronen. We lopen vaak tegen dezelfde dingen aan in het leven. Ik ben mezelf verder gaan ontwikkelen op dit gebied. Er zijn mooie opleidingen op mijn pad gekomen, die ik succesvol heb afgerond. Mijn missie is mensen helpen om terug bij zichzelf te komen van wie ze in essentie zijn. Ik help jou om terug te komen in jouw kracht, zodat we samen de wereld lichter en liefdevoller kunnen maken.

Gedragstrainer / doorbraakcoach

Vele methodes zijn vooral gebaseerd op praten vanuit het hoofd, terwijl we vaak rationeel wel weten hoe het zit. Maar zodra ons gevoel hierbij komt kijken laten we heel ander gedrag zien. Wij gaan op een bewegelijke (fysieke) manier aan de slag want gedragsverandering is onmogelijk zonder beweging.

Het doel tijdens de training is jezelf laten waarnemen dat je een patroon hebt ontwikkeld. Een (gedrags)patroon waar je zelf niet uit kan komen, als je er niet bewust van wordt. Zodra je door hebt wat er gebeurt kan je dit patroon zelf doorbreken en positief veranderen, waardoor het in je voordeel gaat werken. In de trainingen krijg je handvatten aangereikt die je in het dagelijks leven toe kunt passen.

In de training leer je:

 • Grenzen stellen
 • Stoppen met vechten tegen situaties die je niet kan veranderen
 • Accepteren dat je niet overal invloed op hebt
 • Dat je alleen controle hebt over jezelf en jouw gedrag
 • Je minder te laten beïnvloeden door je omgeving
 • Doelen stellen, zodat je komt waar je wilt zijn
 • Dat alles al in jou zit (zoals geluk, kracht, zelfverzekerdheid, zelfliefde)

Ademwerk

We ademen gemiddeld ongeveer 25.000 keer per dag. Hier staan we niet zo bij stil en dat is jammer, want hierdoor zitten we vaak te hoog in onze adem door stress en spanningen. Wat zou het je opleveren als je je meer bewust zou zijn van ademen?

Tijdens de ademsessie staat het loslaten van spanning centraal. Door middel van ademen gaan we op zoek naar blokkades die de vrije levensstroom beperken. Aan de hand van de verbonden adem kan energie vrijkomen omdat er veel zuurstof tot diep in je cellen komt, waardoor je instaat bent om spanning, stress, emoties en zelfs trauma los te laten en tot heldere inzichten te komen.

Je komt van je hoofd in je lijf, waardoor er veranderingen ontstaan op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Voordelen van een ademsessie:

 • Loslaten van spanning en stress
 • Geeft nieuwe inzichten, ruimte en energie
 • Betere slaapkwaliteit en sneller in slaap vallen

Voordelen van herhalende ademsessies

 • Helpt tegen angst en depressie
 • Verbetert je immuunsysteem
 • Vermindert pijnklachten
 • Kan trauma uit je celgeheugen halen

Download de ademwerk brochure

Brochure downloaden

Burn-out herstel

Het is vaak lastig om medewerkers met een burn-out te helpen door handvaten en tools aan te reiken, omdat zij overprikkeld zijn, uitgeput en hun hoofd overvol zit. Ze kunnen vaak geen extra informatie meer opslaan omdat hun systeem overbelast is. Nieuwe informatie werkt averechts. Daarom is het belangrijk om eerst het interne energielevel te herstellen.

Voordelen van dit traject

 • Herstelt het energielevel
 • Ontspant en vermindert stress
 • Verlicht fysieke pijn en zorgt voor snellere genezing
 • Helpt beter te slapen
 • Helpt met het afvoeren van afvalstoffen en een sterker immuunsysteem
 • Helpt bij het loslaten van patronen die je niet meer dienen
 • Heeft een bijdrage aan meer zelfvertrouwen, balans en minder in je hoofd

Download de burn-out herstel brochure

Brochure downloaden

Marjan inzetten als trainer

 • Ik verzorg ademtrajecten voor EMTC (lees ademtraject)
 • Individuele ademsessies (mag ook samen met je partner)
 • Ademcirkels voor meerdere personen, 1x per maand bij Auro Yoga in Goes.
 • Ademcirkels op locatie voor o.a. bedrijven/ teambuilding

Holistisch therapeut:

Holisme is de mens als geheel. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de fysieke klachten maar ook naar het mentale, emotionele, energetische en spirituele stuk. Waar komen fysieke klachten voornamelijk vandaan? We hebben allemaal gedachten, overtuigingen en patronen die ons kunnen helpen maar ook flink tegen kunnen werken. Dat gaat zich vastzetten in het lichaam waardoor fysieke klachten ontstaan. Wil jij meer in balans zijn, af van overtuigingen, patronen en gedachten die je niets brengen, opgedane trauma niet je leven laten beheersen, fysieke klachten willen verminderen of zelfs laten verdwijnen of terugkomen bij je ware zelf. Ik help je graag met een gepaste behandeling of traject.

Reiki: (kan in combinatie met klankschaal massage)

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie, die zich in ons en overal om ons heen bevindt. Via handoplegging wordt deze natuurlijke, genezende energie doorgegeven. Reiki brengt je in het hier en nu met een kalme geest en een open hart zodat je volledig kan leven, voluit en bewust. Reiki is geen geloof of religie. Het is werken aan jezelf.

Reiki zal je helpen om diepgaand te kunnen ontspannen, je gezonder te voelen, bewuster te leven en jouw doel te bereiken.

Voordelen van Reikibehandelingen

 • Ontspant en vermindert stress
 • Verlichting van pijn en snellere genezing
 •  Beter slapen en meer energie
 •  Het helpt onderdrukte emoties vrij te laten komen
 • Versterkt de verbinding met jezelf en je intuïtie/gevoel
 •  Afvoeren van afvalstoffen en een sterker immuunsysteem
 •  Het helpt bij het loslaten van patronen die je niet meer dienen
 •  Meer zelfvertrouwen, balans en minder in je hoofd
 • Ondersteuning in je healingproces en helpt met zelfontwikkeling

Praktische informatie over een reikibehandeling

Een behandeling op de behandeltafel is met kleding aan. Kleding is geen belemmering voor het ontvangen van de energie. Door mijn handen op diverse plekken van het lichaam te leggen kan de energie door mijn handen in jouw lichaam stromen en daar de blokkades verhelpen zodat je fysiek, mentaal en emotioneel weer in balans komt en de levensenergie vrij kan stromen.

Ik bied ook een reikibehandeling in combinatie met een klankschalen massage aan. Klankschalen hebben een hoge trilling waardoor ze blokkades in het lichaam los kunnen trillen, zodat ze daarna met reiki makkelijker kunnen worden afgevoerd.

Heb je vragen of wil je meer informatie, mail naar: holisticvisions9@gmail.com

Marjan van den Dries over de EMTC opleiding tot gedragstrainer

Hoe is Esther als opleider en opdrachtgever?

De intentie die Esther heeft om een cultuurverandering teweeg te brengen spreekt mij aan. Ze denkt aan het grote geheel. Ook haar openheid en transparantie zijn voor mij belangrijk. Dat zie je terug in zowel haar manier van opleiden als als opdrachtgever.

Wat heb je aan de opleiding tot nu toe gehad?

Ik heb veel geleerd in de opleiding over het gedrag van mensen. Dat ze vaak met hun hoofd iets heel anders vertellen dan dat ze laten zien in de training (met hun gevoel). Dat is voor mij een eyeopener geweest dat het zo belangrijk is om fysiek aan de slag te gaan met cliënten,  om visueel te maken waar ze tegen aan lopen en als ze zich daar bewust van zijn, hoe dat te veranderen met de handvaten die worden aangereikt. En het mooie is, je word door de opleiding ook heel bewust van je eigen patronen en wat er nog mag veranderen voor jezelf om vervolgens een ander goed te kunnen gaan helpen.

Hoe ervaar je de begeleiding van EMTC?

De begeleiding van Esther is recht door zee en duidelijk maar ook met compassie voor jou als mens. Deze opleiding vraagt veel van jou eigen doorzettingsvermogen en houding. Als je dat hebt en je gaat ervoor word dit een mooie en leerzame ervaring.

In hoeverre heeft de opleiding jouw leven beïnvloed?

Mijn leven was al in een transformatie maar deze opleiding heeft ervoor gezorgd dat dit proces versneld werd. Ik heb door deze opleiding stappen gezet die ik anders misschien nog niet had durven nemen. Er hebben zich nieuwe deuren geopend. Ik ben hier heel dankbaar voor.

Krijg je genoeg werk via EMTC na het behalen van je certificaat?

Ik heb nu 6 trajecten lopen en dat is fantastisch om te mogen doen. Het is erg fijn om direct in de praktijk op professionele wijze mensen te kunnen begeleiden zonder hiervoor zelf achter werk aan te hoeven gaan. Ik zie de toekomst heel positief in.

Zou jij de opleiding tot gedragstrainer aanbevelen aan anderen?

Ik zou de opleiding zeker aanraden als je open staat om mee te werken aan een cultuurverandering, je deze technieken toe wilt gaan passen of voor persoonlijke groei. Het is sowieso een verrijking.

Interesse in de opleiding tot gedragstrainer / doorbraakcoach?

EMTC trainer & ademcoach Marjan van den Dries
De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd
De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd
De opleidingsbrochure wordt naar het ingevulde e-mailadres gestuurd
Download de EMTC brochure