De Hoop, Terneuzen

De Hoop Terneuzen koos EMTC als trainer van teams en medewerkers van één van de onderdelen in de organisatie. De organisatie telt meer dan 50 bedrijven met meer dan 70 verschillende vestigingen in 5 verschillende sectoren. Bij organisaties van deze grootte is teamontwikkeling, training en coaching niet weg te denken.

De Hoop Terneuzen is totaalleverancier van bouwgrondstoffen, betonmortel, betonwaren, bouwmaterialen en artikelen voor de doe-het-zelvers. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en is uitgegroeid tot een concern met 50 dochterondernemingen. Voor een onderdeel in de organisatie van De Hoop Terneuzen is EMTC ingeschakeld voor het verzorgen van bedrijfstraining en individuele coaching.

Medewerkers van De Hoop over training en coaching van EMTC

Recensie 1: “Doordat je de pijnpuntjes aan kon stippen heb ik voor mezelf weer de rust gevonden om mijn werk uit te voeren. Je begeleiding en praktijkvoorbeelden hebben ons geholpen om beter met elkaar te kunnen communiceren. Het is nu aan ons om hier, samen met de medewerkers, een vervolg aan te geven.”

Recensie 2: “Via EMCT 4 sessies mogen hebben in deze door Esther Marks voor het verkrijgen van inzicht tot gedragsverandering. De methodiek welke wordt toegepast is een verfrissende combinatie van mentaal en fysiek. In beginsel confronterend maar daar is waar het bouwen begint. Veranderen is niet eenvoudig, je moet het voornamelijk zelf doen maar deze sessies hebben mij  handvatten gegeven om op terug te kunnen vallen en zijn eenvoudig toepasbaar. Ik heb het als zeer positief ervaren en zou een ieder dit aanraden. Positief veranderen is een cadeau voor jezelf en een gift aan anderen.”

EMTC traint & coacht mensen bij:

De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd
Download de EMTC brochure