EMTC: Esther Marks Training Center

EMTC draagt bij aan een harmonieuze werksfeer, een verlaagd ziekteverzuim en een sneller herstel, door het inzichtelijk maken van (onbewust) gedrag. ‘To See the Blind Spot” – EMTC

Trainers opleiden en teams trainen voor harmonie in organisaties

Gedragstrainers veranderen gedrag door het lichaam te laten doen wat het verstand al weet. Wij doen dit op basis van onze methode. Naast het geven van individuele trainingen en teamtrainingen bij verschillende opdrachtgevers, heeft EMTC ook een eigen opleiding tot gedragstrainer.

Met ons team helpen wij landelijk bedrijven en organisaties kunnen door het bieden van maatwerk oplossingen met focus op de verbinding tussen personeel en leidinggevenden, het verlagen van ziekteverzuim en het persoonlijk/zakelijk ontwikkelen van alle betrokkenen binnen organisaties. Dit realiseren wij door middel van coaching, onze trainingsmethode en teamtrainingen.

Over de eigenaar: Esther Marks

Esther is al van jongs af aan ben ik gefascineerd door zelfontwikkeling. ‘Verander je gedrag en de hele wereld om je heen verandert mee.’ Ze volgde de HBO opleiding International Business, maar kwam er al snel achter dat het bedrijfsleven haar vooral fascineerde door de mens erachter. Een goede band opbouwen met klanten was haar USP, maar in het product op zich had ze geen interesse. Dat, samen met een aantal levens veranderende gebeurtenissen zorgden voor de stap naar zelfstandig ondernemerschap; de geboorte van EMTC.

Meer over Esther als gedragstrainer

Contact opnemen of aanmelden?

Kennismaken met EMTC, aanmelden of informatie aanvragen? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met jou op.

Direct bellen kan natuurlijk ook:
06 -189 47 433

Client aanmeldformulier