EMTC: Esther Marks Training Center

EMTC draagt bij aan een harmonieuze werksfeer, een verlaagd ziekteverzuim en een sneller herstel. 

Trainers opleiden en teams trainen voor harmonie in organisaties

Gedragstrainers veranderen gedrag door het lichaam te laten doen wat het verstand al weet. Wij doen dit op basis van de Humany methode. Naast het geven van individuele trainingen en teamtrainingen bij verschillende opdrachtgevers, leidt EMTC trainers op, zodat we met ons team landelijk bedrijven en organisaties kunnen helpen bij het bieden van maatwerk oplossingen met focus op de verbinding tussen personeel en leidinggevenden, het verlagen van ziekteverzuim en het persoonlijk/zakelijk ontwikkelen van alle betrokkenen binnen organisaties.

Over Esther: Praktisch, confronterend & levensveranderend.

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door zelfontwikkeling. Verander je gedrag en de hele wereld om je heen verandert mee. Ik volgde een opleiding International Business, maar kwam er al snel achter dat het bedrijsleven me vooral fascineerde door de mens erachter. Een goede band opbouwen met mijn klant was mijn USP, maar dat product op zich kon me weinig schelen. Ik was veel meer geïnteresseerd in de mens erachter. Dat en een aantal levensveranderende gebeurtenissen, zorgden ervoor dat ik me ben gaan opleiden op het gebied van gedragsverandering.

Patronen herkennen is één ding…

Patronen herkennen en ze daarna ook nog eens veranderen. Nu zie ik mensen in een uurtje training al zoveel doormaken; zoveel veranderen… Dat is de mooiste beloning voor mijn werk, positieve impact hebben op levensbelangrijke kwesties. Eigenlijk door een hele simpele manier van werken. Iets wat in de reguliere hulpverlening en coaching altijd wordt vergeten en andersom wordt gedaan. We gaan eerste met mensen in gesprek, gaan het ratio nog verder van slag brengen en dan zeggen we dat men dat niet meer moet doen en het nu anders moet gaan doen: gedrag veranderen dus.

Beweging komt voor gedrag.

Gedragsverandering is onmogelijk zonder beweging. Het lichaam moet eerst ervaren wat het tot nu toe altijd deed en dan tot rust komen om nieuw gedrag aan te leren. Alleen psycho-educatie is niet voldoende voor een blijvende verandering. Ons verstand, ons ratio, het heeft altijd de voorrang gekregen. Maar als het lijf niet mee wil in de verandering, dan blijft deze ten alle tijden uit. Daarom werk ik zo graag met deze methode. Het is mijn missie geworden om een cultuurverandering te brengen. We zijn deze basis nooit geleerd. We zijn niet geleerd om bewust te leven, om naar onszelf te kijken. We zijn niet geleerd om in verbinding te staan met onszelf en de mensen om ons heen. Maar ik geloof echt: een betere wereld begint bij jezelf. Kies voor geluk.

Recent artikel:

Uitstelgedrag klok
Blog
Esther Marks

Uitstelgedrag

Al zolang ik me kan herinneren heb ik tijd nodig om op te staan ’s ochtends. Even wakker worden. Ik wil vooral niet hoeven praten

Verder lezen »

Contact

Kennismaken met EMTC? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met jou op.

Direct bellen kan natuurlijk ook:
06 -189 47 433