EMTC Coaching Middelburg

EMTC: Esther Marks Training Center

EMTC draagt bij aan maatschappelijke verandering op het gebied van zelfontwikkeling. We streven naar een harmonieuze werk- en gezinssfeer, gezondere mensen, relaties en families, en een samenleving die in meer verbinding leeft. Door inzicht in (belemmerend) gedrag, leer je jouw blinde vlek herkennen en ongewenste gedrag te veranderen. 

‘To See the Blind Spot” – Esther Marks, EMTC

Mensen opleiden, trainen en helpen bij zelfontwikkeling

Onze gedragstrainers zijn opgeleid om mensen te helpen bij zelfontwikkeling. Ze veranderen (belemmerend) gedrag door het lichaam te laten doen wat het verstand al weet. Klinkt ingewikkeld! Wij doen dit op basis van onze methode.

Naast het geven van individuele trainingen en teamtrainingen (ook in-company mogelijk), heeft EMTC ook eigen opleidingen en workshops, waaronder: de opleiding tot gedragstrainer.

Met ons team van gecertificeerde trainers helpen wij landelijk mensen, gezinnen, bedrijven en organisaties door het bieden gerichte coaching en training. Onze focus ligt op het maken van verbinding. Eerst de verbinding met jezelf en vervolgens de verbinding tussen jou en jouw relaties (partner, collega’s, personeel, teams etc.) Met als gevolg: gezonder gedrag, gezondere gedachtes, gezondere relaties en een beter gevoel over jezelf. Meer controle bij het nemen van beslissingen en meer energie in lichaam en geest.

Zakelijk resulteert zich dat in het verlagen van ziekteverzuim, meer verbinding in het team en betere werkethiek (en vanzelfsprekend verbeterde resultaten).

Over opleider Esther Marks

Esther is al van jongs af aan ben ik gefascineerd door zelfontwikkeling. ‘Verander je gedrag en de hele wereld om je heen verandert mee.’ Ze volgde de HBO opleiding International Business, maar kwam er al snel achter dat het bedrijfsleven haar vooral fascineerde door de mens erachter. Een goede band opbouwen met klanten was haar USP, maar in het product op zich had ze geen interesse. Dat, samen met een aantal levens veranderende gebeurtenissen zorgden voor de stap naar zelfstandig ondernemerschap; de geboorte van EMTC.

Meer over Esther als gedragstrainer

Download de EMTC brochure
De brochure wordt naar het ingevulde e-mailadres verstuurd